Primarul Sucevei, Ion Lungu, transmite un mesaj de calm în condițiile declanșării Stării de Urgență. El recomandă sucevenilor să stea, pe cât posibil, acasă și anunță că Primăria Suceava deschide o linie directă la care sucevenii pot apela pentru cazuri legate de starea de urgență


Intră acum și în grupul de
  • Primarul Sucevei, Ion Lungu, a transmis, duminică, un mesaj pentru suceveni în care îndeamnă la calm, respectarea măsurilor stabilite de autorități și să stea pe cât se poate acasă pe perioada Stării de urgență.
  • Primarul anunță și linia directă pentru probleme legate de coronavirus: 0230/210 .678 funcțională luni-sâmbătă între orele 8:00-22:00.

Vă prezentăm integral mesajul primarului Ion Lungu:

„Dragi suceveni,

De mâine se va institui la nivelul României Starea de Urgență, o măsură care va ajuta la gestionarea și rezolvarea cu bine a problemei cauzate de Coronavirusul COVID-19.

*Asta nu înseamnă că trebuie sa intrăm în panică, ci dimpotrivă, trebuie să fim calmi, să avem un comportament rațional, să respectăm hotărârile luate de autoritățile statului și măsurile comunicate pentru limitarea infectării cu noul virus.

*Cel mai important în acestă perioadă este să STĂM ACASĂ (pe cât posibil) și să EVITĂM ZONELE AGLOMERATE.

*Municipalitatea va face acțiuni de DEZINFECȚIE ÎN TOT ORAȘUL (instituții publice, școli, spații comerciale, parcuri, locuri de joacă).

Suntem în STARE DE ALERTĂ!

Vă asigur că Primăria Suceava este mobilizată la maxim pentru aplicarea la timpul potrivit și eficient a măsurilor de prevenire a infectării populației și pentru ajutorarea persoanelor vulnerabile.

*Încă de la începutul lunii martie noi asigurăm apă și mâncare persoanelor care sunt în autoizolare la domiciliu și solicită acest lucru.

Poliția locală vă stă la dispoziție pentru orice problemă pe care o au persoanele vulnerabile (cumpărare medicamente, alimente etc.).

*Începând de mâine avem un număr direct – 0230/210 .678, la care se pot ridica probleme legate de Starea de Urgență (numai cele legate de Coronavirus, autoizolare la domiciliu, carantină).

*Linia va fi funcțională între orele 8.00-22.00, de luni până sâmbătă inclusiv.

Pentru rezolvarea problemelor mai dificile, vă voi contacta TELEFONIC personal.

Doamne ajută să depășim acest moment greu din viața comunității noastre!


Intră acum și în grupul de