Acasă Actualitate Doborât de copacul pe care intenţiona să îl fure

Doborât de copacul pe care intenţiona să îl fure


Intră acum și în grupul de

Un bărbat ce tăia un copac din pădurea Direcţiei Silvice, fără aprobare, a avut ghinionul ca arborele pe care îl fura să cadă peste el. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, în jurul orei 16:00, în Spitalul Municipal Rădăuţi a fost internat I. Ionel, în vârstă de 37 ani, din comuna Suceviţa, cu diagnosticul „traumatism toracic post strivire, fractură tasare TEL II şi fractură stern”, medicul neputându-se pronunţa cu privire la numărul de îngrijiri medicale.

Poliţiştii au demarat cercetările şi au constatat că miercuri, în jurul orelor 15.00, bărbatul s-a deplasat în pădurea ce aparţine Ocolului Silvic Marginea, pentru a doborî un arbore.



La ora 16:00, două persoane care erau în trecere prin zonă, au observat că drumul forestier este blocat de un copac şi l-au găsit pe I. Ionel cu drujba lângă el, afirmând că nu poate respira şi că este lovit în zona toracelui de o creangă a arborelui doborât.

I. Ionel nu este angajat al O. S. Marginea şi s-a deplasat în fondul forestier fără a avea aprobare din partea personalului silvic.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version