Prefectura Suceava revine privind vindecarea primului pacient sucevean infectat cu noul coronavirus: În urma analizelor probelor a reieșit necesitatea prelungirii perioadei de tratament cu încă șapte zile


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a revenit, luni seara, asupra vindecării primului pacient sucevean infectat cu noul coronavirus și menționează că bărbatul de 71 de ani din Mălini urmează să fie menținut sub tratament încă șapte zile.

„În legătură cu raportarea primului caz de infecție cu noul coronavirus COVID- 19 ca fiind un caz vindecat facem precizarea că această informație se regăsește în raportarea efectuată la nivel național de către Departamentul pentru Situații de Urgență”,se arată în comunicat.               

Totodată, se mențioenază că în urma clarificărilor solicitate de către prefectul județului Suceava reprezentanților Spitalului de Boli Infecțioase Iași a reieșit faptul că în cursul zilei de ieri și în după amiaza zilei de astăzi au fost prelevate mai multe probe pacientului internat.

„În urma analizei probelor prelevate în după amiaza zilei de astăzi a reieșit necesitatea prelungirii perioadei de tratament pentru încă 7 zile”, a menționat Prefectura Suceava.

În cursul zilei de luni Prefectura a transmis „Astazi a fost confirmat la nivelul județului Suceava un al doilea caz de infecție cu noul coronavirus, primul caz, înregistrat în județ,  fiind vindecat.”

Reamintim că în comunicarea oficială a DSP Suceava în județ erau înregistrați luni doi pacienți cu Covid 19 și nu era precizat niciun caz de vindecare.


Intră acum și în grupul de