Tarom renunță la cursa de seară cu over-night București-Suceava până în 28 martie din motive comerciale


Intră acum și în grupul de

Compania aeriană Tarom renunță la două zboruri pe zi pe ruta București-Suceava din motive comerciale, măsura urmând să intre în vigoare miercuri, 18 martie.

Astfel, până în data de 28 martie zborul de seară RO 809 București-Suceava cu over-night va fi suspendat, ceea ce înseamnă că și zborul de dimineața RO 810, de întoarcere, va fi suspendat.

Directorul Aeroportului Suceava, Ioan Măriuța, a spus că a fost notificat că se renunță la aceste zboruri din motive comerciale.

Tarom urma să mai introducă o cursă începând din 2 martie, de luni până vineri, cu decolare de la Otopeni la ora 8:50, aterizare pe Aeroportul din Suceava la ora 9:25, plecare la ora 9:50 de la Suceava și aterizare la București la ora 11:05, dar încă nu a pus-o în funcțiune din lipsă de aeronave.

Reamintim că luni seara Tarom a fost nevoit să înlocuiască o aeronavă care urma să ajungă la Suceava după ce o pasageră venită din Spania a avut un acces de tuse când avionul se pregătea să decoleze, iar însoțitoarele de bord s-au speriat în condițiile în care femeia venea dintr-o zonă galbenă pentru coronavirus, au sesizat comandatul aeronavei care a anulat zborul.


Intră acum și în grupul de