Accident rutier cu „cântec” pe strada Cernăuţi din municipiu


Intră acum și în grupul de

Luni seară, în jurul orei 19:35, poliţiştii au fost anunţaţi prin apelul unic de urgenţă 112 că pe strada Cernăuţi din municipiu a avut loc un accident de circulaţie, autorul acestuia fugind de la locul faptei.

În urma cercetărilor s-a constatat că un bărbat de 31 de ani din Rădăuţi, Cornel H, s-a prezentat la uşa unui locuitor de pe strada Cernăuţi şi a spus că a fost victima unui accident. Acesta i-a povestit gazdei că se plimba cu un motoscuter, iar la un moment dat l-a lovit o maşină care după incident a plecat în trombă. Gazda a sunat imediat la ambulanţă, iar victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Suceava, unde s-a descoperit că a suferit două fracturi la umărul şi antebraţul drept, având nevoie de până la 35 de zile de îngrijiri medicale.

Până să vină şi poliţiştii să afle mai multe detalii de la victimă însă, aceasta a dispărut din spital fără acordul nici unui medic.

Până la urmă, s-a dovedit că accidentul a fost doar o poveste inventată de conducătorul motoscuterului, care, pur şi simplu, s-a dezechilibrat în mers şi a căzut pe stradă, un mare aport avându-l şi alcoolemia de 1,10mg/l alcool pur în aerul expirat.


Intră acum și în grupul de