Pârjol în miez de noapte la o gospodărie din Frumosu


Intră acum și în grupul de

Pompieri de la Suceava şi Câmpulung Moldovenesc, Garda de intervenţie din Gura Humorului, personal din cadrul Ocolului Silvic Frumosu şi un echipaj de jandarmi. Toată această armată de oameni a participat la stingerea unu incendiu izbucnit la locuinţa lui Teodor C. din localitatea Frumosu în toiul nopţii dintre luni şi marţi.

Până au ajuns pompierii la faţa locului, flăcările au cuprins întreaga gospodărie existând oricând pericolul ca incendiul să se extindă la fondul forestier aflat în imediata apropiere a gospodăriei. Mai mult, echipajele de intervenţie au fost nevoite să urce 4 kilometri pe jos cu tot echipamentul din dotare în spate pentru a putea ajunge la locul intervenţiei. Drumul de acces a fost imposibil de dovedit pentru autospeciale.

În cele din urmă, s-a reuşit legarea la trei autospeciale şi o motopompă care au ajutat pompierii să stingă flăcările. Intervenţia a fost însă deosebit de dificilă, incendiul fiind potolit după mai bine de şapte ore şi jumătate de luptă cu flăcările.

Pagubele înregistrate se ridică la peste 10.000 de lei.


Intră acum și în grupul de