Minor de 3 ani, rănit într-un accident în lanţ


Intră acum și în grupul de

Neatenţia în trafic a dus ca un copil de doar 3 ani să ajungă la spital cu traumatism cranio-cerebral după ce nu mai puţin de 3 maşini s-au ciocnit între ele. Incidentul s-a petrecut joi dimineaţă pe strada Alexandru Ghica din municipiul reşedinţă de judeţ.

Grăbită nevoie tare, o şoferiţă de 34 de ani, nu a adaptat viteza la condiţiile de trafic şi nu a respectat nici măcar distanţa obligatorie între autoturismele aflate în mers. Rezultatul, aşa cum era şi de aşteptat, a fost simplu. Într-un moment de neatenţie s-a izbit violent de o autospecială condusă de un sucevean de 36 de ani. În urma şocului, maşina lovită a fost proiectată în autoturismul din faţa sa, condus de un şofer de 43 de ani.

În urma ciocnirii, cel mai mult de suferit a avut un copilaş de doar 3 ani. Aflat pe bancheta din spate a autovehiculului condus de femeia vinovată de producerea accidentului micuţul a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava unde s-a stabilit că a suferit un traumatism cranio-cerebral cu plagă contuză frontală stânga.


Intră acum și în grupul de