PNL Suceava se apucă de lecţii (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

“Trebuie să-i informez pe cei care în momentul de faţă conduc destinele municipiului şi a judeţului Suceava că PNL va iniţia un proiect, un program ce va cuprinde câte o lecţie de administraţie pe săptămână pentru cei doi”, a anunţat joi, preşedintele PNL Suceava, Ştefan Alexandru Băişanu, care a arătat că prin acest proiect, liberalii nu doresc decât să vină în ajutorul primarului Ion Lungu şi a preşedintelui Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, care în ultima perioadă par depăşiţi de problemele existente.

În acest sens, liderul PNL a “predat” şi prima lecţie făcând trimitere la intervenţiile necuvenite ale preşedintelui CJ în licitaţia pentru câştigarea programului “Lapte şi corn” şi de haosul din municipiu creat pe fondul lipsei primarului din oraş.

“Un primar trebuie să stea în localitatea pe care o conduce şi să grijească de problemele localităţii. Observăm în ultima perioadă o lipsă de concentrare la cei doi pe probleme judeţului şi a municipiului şi un interes mai ridicat pentru microfon, spectacole şi invitaţi de onoare care vin să cheltuie banii administraţiei locale decât să aducă ceva nou, pozitiv în judeţul şi municipiul Suceava”, a conchis Băişanu.


Intră acum și în grupul de