Imnul României a răsunat în tot județul Suceava din mașinile polițiștilor în semn de solidaritate cu cei care respectă măsurile de autoizolare//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni, alături de jandarmi, polițiști locali și militari acționează permanent pentru respectarea prevederilor ordonanțelor militare și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, anunță Poliția Județeană Suceava.

Sursa citată arată că la ora 17.00, timpul s-a oprit în loc pentru câteva minute pe raza întregului județ și în semn  de solidaritate cu cei care respectă măsurile de autoizolare, din megafoanele autospecialelor de poliție a răsunat Imnul României „Deșteaptă-te, Române!”.

„Suntem o națiune de învingători și doar impreuna vom  putea învinge! Vă asigurăm ca suntem permanent în stradă pentru siguranța dumneavostră și suntem pregătiți să facem față oricărei provocări”, transmite Poliția Județeană Suceava.

Totodată, se menționează că în seara aceasta, la ora 21 Imnul României se va auzi din nou, dar la fel și duminică la ora 17 și 21 fiind o manifestare de respect față de România și un nou îndemn la responsabilitate.


Intră acum și în grupul de