Conducerea interimară a SJU Suceava: 244 de pacienţi sunt internaţi în prezent în Sectorul COVID-19. Secţiile din clădirea spitalului nou trec printr-un proces de reorganizare pentru a asigura funcţionarea optimă cu personalul medical existent


Intră acum și în grupul de

Conducerea interimară a Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava a anunţat, luni, că din totalul celor 330 de pacienţi ai unităţii spitaliceşti, 244 sunt internaţi în Sectorul COVID-19, iar 86 cu alte afecţiuni.

Sursa citată precizează într-un comunicat de presă că în

Sectorul COVID funcţionează punctul de triere a pacienţilor suspecţi de infecţie cu COVID-19, deservit de medicii UPU Suceava.

Conducerea interimară a SJU Suceava a transmis că în cursul zilei de duminică a fost instalat un al treilea punct de triere situat în curtea spitalului, în proximitatea centralei termice, care va permite accesul rapid al pacienţilor suspecţi pentru efectuarea examenelor CT pulmonar în Departamentul de Radiologie al SJU Suceava  

În comunicatul de presă se precizează că se menţine o comunicare eficientă cu DSP Suceava în vederea transmiterii testelor pentru COVID -19 şi se asigură continuitatea asistenţei medicale în Sectorul COVID 19, precum şi serviciul de gardă în clădirea Spitalului Nou.

“Secţiile din clădirea spitalului nou trec printr-un proces de reorganizare pentru a asigura funcţionarea optimă cu personalul medical existent. Întregul personal medical, precum şi din serviciile administrative care asigură continuitatea activităţii la Spitalul Judeţean Suceava, face toate eforturile pentru a oferi o asistenţă medicală de calitate pacienţilor noştri”, se mai arată în comunicatul de presă semnat de managerul interimar al SJU Suceava, dr. Florin Filip şi de directorul medical, dr. Doina Elena Ganea.

(LB)


Intră acum și în grupul de