Cum au ajuns în starea asta ?


Intră acum și în grupul de

Două persoane din judeţul Suceava au ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava. Una dintre ele a fost internată de urgenţă în stare de comă în secţia de neurochirurgie, în timp ce celălaltă a ajuns în secţia de chirurgie plastică.

Primul pacient are 64 de ani şi este din localitatea Rădăşeni. Acesta a ajuns în stare comatoasă cu multiple traumatisme cranio-cerebrale şi nu a fost în stare să povestească nimănui ce i s-a întâmplat. Cea de-a doua persoană internată de urgenţă este o femeie de 71 de ani din comuna Vama. Victima a fost găsită de un vecin de-al ei, care mai trecea în vizită pe la bătrână, în stare de agonie. Omul a sunat de urgenţă la Serviciul de Ambulanţă, femeia fiind dusă cu ambulanţa în stare gravă la spitalul din Câmpulung Moldovenesc şi mai apoi transferată şi internată în secţia de chirurgie plastică cu tarumatism cranio-cerebral acut şi cu antebraţul stâng pur şi simplu amputat la Spitalul Judeţean.

În cele două cazuri poliţiştii au demarat deja anchetele pentru aflarea cu exactitate a celor întâmplate şi tragerea la răspundere a celor vinovaţi.


Intră acum și în grupul de