Primarul Sucevei anunță se se face dezinfecție totală în municipiul Suceava de la scări de bloc, străzi, alei, parcuri, locuri de joacă, ghene de gunoi și alte spații publice


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, miercuri, că se continuă acțiunile de dezinfectare din oraș, precizând că în baza Ordonanței Militare nr.6, începând de ieri, Primăria acționează și la nivelul SCĂRILOR DE BLOC!

„Am împărțit orașul în patru zone și am contractat patru firme de dezinfecție pentru o igienizare mai eficientă”, a spus primarul.

El a arătat că s-au achiziționat de pe SEAP 2000 de dispensere care urmează să sosească până la sfârșitul săptămânii și care vor fi date Asociațiilor de Proprietari, conform Ordonanței Militare nr.6, pentru a fi realizată dezinfectarea mâinilor la intrarea în scările de bloc.

„Rog președinții Asociațiilor de Proprietari să țină legătura cu Primaria-Seviciul Asociații de proprietari, să ridice aceste aparate de dezinfecție și să le monteze pe casa scării”, a spus primarul.

El a arătat că, în paralel, se dezinfectează străzile, aleile și printre blocuri invocând pronia divină ca autoritățile să reușească limitarea răspândirii virusului.


Intră acum și în grupul de