Ștefan Mandachi se întreabă de ce spitalul în țiplă de la Fălticeni e gol: Nu se găsesc câteva milioane de euro ca să fie echipat beton? Până acum trebuia să fie dotat și răsdotat!


Intră acum și în grupul de

Antreprenorul sucevean Ștefan Mandachi care, în ultima perioadă s-a implicat în sprijinirea unității spitalicești județene, a arătat că se ocupă câte 18-19 ore pe zi pentru stabilirea de conacte cu firme care să livreze aparate medicale.

„Am început să mă specializez în ventilatoare și probleme spitalicești. Cu mari insistențe și negocieri aprige (făcute sub conducerea lui Gabriel, termenele de livrare cele mai mici ar fi de 45 zile, (Korea și SUA) Este o psihoză mondială pe achiziții. RUGĂMINTE: Dacă ar fi alte orașe care ne-ar putea ceda nouă locul mai în față la achiziții, îi rog public să se îndure…”, a scris Mandachi.

El a menționat că după ce i-au scris sute de oameni, i-a rămas o întrebare: De ce spitalul nou nouț de la Fălticeni este gol?

„ De ce??? Nu se găsesc câteva milioane de euro ca să fie echipat beton? De când am primit prima plângere de la oameni pe facebook au trecut săptămâni. Spitalul trebuia dotat și răsdotat și acum să fie funcțional. Încep să-mi pierd răbdarea. Adică avem un spital nou țiplă la NOUĂ MINUTE (cu Salvarea) de Suceava și ne uităm la el ce frumos decorat este iar noi ne gândim să facem spital în cort pe stadion?? Fălticeni poate fi transformat în terapie intensivă sau în spital Covid. Ce tot belim ochii la spitalul ăla și ne minunăm ”vai ce oacheș spital…””, a mai adăugat Mandachi.

El a mai arătat că Spartan și o mână de alte restaurante s-au oferit să livreze și să producă GRATUIT! Inclusiv pentru pacienți.

„Eu, cel puțin, îmi mențin intenția. Vrem să trimitem și către pacienți, dacă ni se permite. (înțeleg cât de complicat trebuie să fie pentru bucătăria unui spital să producă atât). Toate celelalte restaurante care livrează pe bani să facă public asta. Sau să clarifice de la Primărie asta. Nu pentru că ar fi un lucru rău, Doamne ferește, dar măcar să se facă diferențierea. Să nu se confunde borcanele. La fel și hotelurile: cine oferă GRATUIT e una (Mandachi Hotel), cine dă pe subvenție contra-cost, e altă mâncare de pește”, a mai menționat Mandachi.

El roagă pe toți să continue donațiile pe www.1cm.ro


Intră acum și în grupul de