Foc şi panică într-un bloc de pe strada Privighetorii din municipiu (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Un puternic incendiu izbucnit marţi după-amiază a alertat locuitorii dintr-un bloc situat pe strada Privighetorii din municipiul Suceava. Două autospeciale şi tot atâtea echipaje, ajutate de jandarmi şi poliţişti s-au prezentat în câteva minute la faţa locului după alertarea făcută de către vecini.

La sosirea pompierilor flăcările cuprinseseră întreaga locuinţă şi ameninţau să se extindă la alte circa 10 apartamente învecinate. Imediat au fost evacuate din bloc 16 persoane dintre care nu mai puţin de 6 copii care riscau oricând să se înece cu fumul greu şi negru ce ieşea din locuinţa cuprinsă de flăcări.

Mai mult, cinci dintre persoanele evacuate au necesitat îngrijiri medicale aşa că au fost duse de urgenţă la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean Suceava. După două ore de luptă cu flăcările, incendiul a fost stins, dar a căzut pradă focului tot mobilierul din garsonieră şi mai multe bunuri de uz casnic.

Pagubele înregistrate depăşesc valoarea de 5000 de lei, iar cercetările au stabilit că flăcările au izbucnit în urma unui scurtcircuit produs de instalaţia electrică învechită şi cu improvizaţii.


Intră acum și în grupul de