Primarul comunei Adâncata, Viorel Cucu, revoltat că există parlamentari suceveni care denigrează județul: Din păcate, mulți denigrează județul acesta și, în special cei de la București, iar pe noi, ca primari, practic nimeni nu ne bagă în seamă. Rușine să le fie!// VIDEO


Intră acum și în grupul de

Primarul comunei Adâncata, Viorel Cucu, și-a exprimat, vineri, revolta față de persoanele care denigrează județul Suceava considerând că e nevoie de unitate în această perioadă.

„Din păcate, mulți denigrează județul acesta și, în special cei de la București, iar pe noi, ca primari, practic nimeni nu ne bagă în seamă”, a spus Cucu la Subiectul Zilei de la News Bucovina.

El a spus că unii așa au înțeles și fac și o politică de joasă speță.

„Deputați de-ai noștri, parlamentari suceveni,  înjură. Rușine să le fie! Este județul nostru, indiferent ce ar fi, haideți să-l ajutăm, haideți să ne implicăm! Eu aș vrea ca un deputat care ne înjură la televizor, care nu a fost primar sau viceprimar, să vină să vadă ce înseamnă o situație din asta”, a spus Cucu.

El a declarat că este revoltat că sunt persoane care îți mânjesc județul zi de zi la televizor.

„De ce să ne înjurăm unul pe altul? Indiferent de culoarea politică, că-i PNL, că-i PSD, că-i PMP sau nu știu care. Cei care nu sunt în momentul de față solidari cu județul să le fie rușine.Cine a greșit, trebuie să răspundă, dar trebuie să fim uniți pentru județul nostru”, a spus Cucu.

Primarul a menționat că în perioada asta s-a descurcat singur, fără sprijin de la județ.

„Cred că așa este fiecare primar. Nu cred că ne-a întrebat cineva dacă avem nevoie de ceva. Ce prefect, ce nu știu care?! Varză! Ei, probabil, au problemele lor cu spitalul și au uitat de județ. Asta e problema noastră. Noi trecem de asta, dar să fim uniți”, a spus Viorel Cucu.

El a spus că ține legătura permanent cu ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, cu deputatul Ioan Bălan, iar cu președintele Gheorghe Flutur, care este într-o situație dificilă, a vorbit prin sms-uri.

În rest, spune primarul, de la conducere județului nu a fost contactat de nimeni.

Viorel Cucu a explicat că el având formație de militar s-a organizat foarte bine, asigură dezinfecția în comună, sprijină persoanele vulnerabile cu lemne, cu nevoile pentru medicație, dar și alimente arătând că mâine vor ajunge în comună circa 150 de pachete cu produse necesare care sunt donate de militari.


Intră acum și în grupul de