Dan Ioan Cușnir: Suceava a fost băgată mediatic în izoletă. Vedem că sunt pornite niște motoare mediatice care nu au mai fost pornite de la cazul Colectiv prin prezentarea unei situații apocaliptice la Suceava. Toată lumea vorbește de Suceava ca să nu vedem celelalte situații din țară //VIDEO


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale PSD Suceava, consilierul județean Dan Ioan Cușnir, a declarat, vineri, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că a constatat că se amplifică prea mult situația din județul Suceava, probabil pentru a nu se vedea situația la nivel național și ca un studiu de caz pentru ceea ce ar urma să fie aplicat în țară.

El a spus că acum avem obligația să îi credem și să-i girăm cu încredere pe cei care conduc astăzi criza din România, dar  că în ceea ce privește Suceava este o presiune mediatică prea mare.

„Se vorbește parcă prea mult despre izolarea și carantinarea Sucevei. Toate posturile de radio, toate posturile TV, toată presa, on line-ul, vedem că sunt pornite niște motoare mediatice care nu au mai fost pornite de la cazul Colectiv. Niște motoare mediatice care pun tunurile pe dezastrul de la Suceava.Este o tehnică de propagandă veche, depășită, folosită și în Siria, folosită în multe exemple internaționale, de a distrage atenția”, a spus Cușnir.

El a spus că prin această prezentare agresivă toată lumea trebuie să vorbească de cei 200 de angajați infectați de la Suceava, dar să nu mai vorbească nimeni că sunt 50 de medici infectați la Timișoara, sau 40 la Arad sau 30 la București.

„Toate celelalte focare par mici prin prezentarea unei situații apocaliptice la Suceava. Este părerea mea, s-ar putea să mă înșel, dar eu cred că Suceava este băgată acum în izoletă”, a spus Cușnir.

El consideră că trebuie să fie scoasă Suceava mediatic din izoletă.

„Carantina trebuie să rămână, dar trebuie ca Suceava să fie scoasă mediatic din izoletă și trebuie să vedem tabloul general, ansamblul, întreaga țară. Sper să nu am dreptate, dar cred că dezastrul de la Suceava trebuie amplificat pentru ca românii să nu vadă că de fapt cam același lucru se va întâmpla în întreaga Românie”, a spus Cușnir.

Dan Cusnir despre situația din Suceava și ce se intâmplă la Spitalul Județean

Gepostet von NewsBucovina.ro am Freitag, 3. April 2020

El crede că Suceava s-ar putea să fie bună ca studiu de caz, iar oamenii care conduc acum România să știe ce să facă în alte cazuri pentru că, cu siguranță, vor apărea focare în România.

Cușnir a subliniat că i se pare exagerată mediatizarea a ceea ce s-a întâmplat în Suceava.

„Poate fi și o veste bună că s-a întâmplat la Spitalul Județean Suceava unde avem medici, asistente, un corp medical admirabil și care sunt la izolare, iar într-o săptămână sau două săptămâni vor reveni în prima linie.Cunosc medici și asistente care abia așteaptă să intre în lina întâi, doar că trebuie să li se ofere protecție”, a mai spus Dan Ioan Cușnir.


Intră acum și în grupul de