O sută de militari din Iași și Miercurea Ciuc acționează în Suceava în sprijinul populației, alături de Poliție și Jandarmerie. În week-end, militari ai Batalionului 1 CIMIC din București vor distribui pachete cu alimente și produse de igienă persoanelor vârstnice din Adâncata, Ipotești, Moara și în municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Pe raza municipiului Suceava, aproximativ 100 de militari din Brigada 15 Mecanizată ,,Podu Înalt” din Iași și Brigada 61 Vânători de Munte ,,General Virgil Bădulescu” din Miercurea Ciuc acționează în sprijinul populației, alături de colegii din Poliția și Jandarmeria Română,  a anunțat, vineri seara, printr-un comunicat responsabilul MApN cu comunicarea activităților din județul Suceava, locotenent Andrei Vicol.

 El a menționat că, totodată, pentru sprijinul autorităţilor locale din judeţul Suceava, Ministerul Apărării Naționale a dispus ca un detașament din cadrul Batalionului 202 Apărare CBRN (Intervenție la Dezastre) „General Gheorghe Teleman”, din subordinea Diviziei 2 Infanterie „Getica”, să acționeze, începând de vineri, 3 aprilie, în sprijinul autorităților locale din municipiul Suceava pentru decontaminarea și dezinfectarea căilor rutiere.

De asemenea, în perioada 04-05 aprilie 2020, militari ai Batalionului 1 CIMIC (cooperare civili-militari) din București, vor distribui aproximativ 700 de pachete cu produse alimentare și produse de igienă persoanelor vârstnice din județul Suceava.

Astfel în cursul zilei de sâmbătă vor fi distribuite pachete în localitățile Adâncata, Ipotești și Moara, iar duminică, în municipiul Suceava.


Intră acum și în grupul de