Subsecretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne mr. Ovidiu Șandor trimis la Suceava să sprijine Prefectura Suceava în perioada actualei crize sanitare


Intră acum și în grupul de

Subsecretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, maiorul Ovidiu Șandor, a ajuns vineri la Suceava pentru a sprijini Prefectura Suceava în actuala perioadă de criză sanitară.

Potrivit unor surse din administrația județeană, maiorul Ovidiu Șandor va sprijini structurile locale ale MAI în implementarea măsurilor dispuse prin Ordonanța Militară nr. 6 prin care municipiul Suceava și localitățile limitrofe sunt în carantină, iar celelalte localități ale județului fac parte din zona tampon.

Potrivit CV-ului publicat pe site-ul MAI; Ovidiu Șandor a fost ofițer specialist principal I pentru activități de informații, contrainformații și protecție, în scopul identificării, prevenirii și contracarării amenințărilor, vulnerabilităților și factorilor de risc care pot conduce la tulburarea gravă a ordinii publice sau care vizează informațiile, patrimoniul, personalul, misiunile, procesul decizional și capacitatea operațională ale structurilor Ministerului Afacerilor Interne.

El a lucrat până în decembrie 2019 în cadrul Serviciului Județean de Protecție Internă Sălaj, Biroul Contrainformații.


Intră acum și în grupul de