Trei angajați ai Spitalului Municipal Rădăuți depistați pozitiv la infecția cu noul coronavirus. Traian Andronachi roagă pacienții să răspundă corect întrebărilor personalului medical


Intră acum și în grupul de

Trei angajați ai Spitalului Municipal Rădăuți, personal medical și personal medical auxiliar și nu medici au fost testate pozitiv la infecția cu noul coronavirus, a anunțat managerul spitalului, Traian Andronachi.

El a spus că situația a intervenit după două săptămâni de asediu a unității spitalicești rădăuțene care a preluat cazuistica județului Suceava.

Astfel, primele două cazuri confirmate în rândul cadrelor medicale la Rădăuți a fost prin testarea RT PCR și încă un caz, confirmat la testul rapid.

Managerul SM Rădăuți a explicat că cele două persoanele au fost retrase din câmpul muncii la momentul testării, respectiv 31 martie, iar vineri seara a treia persoană care a efectuat testul rapid la intrarea în tură.El a solicitat din nou ca pacienții să respecte recomandările autorităților și să  răspundă corect întrebărilor adresate de personalul medical pentru a limita răspândirea pandemiei


Intră acum și în grupul de