A vrut să se arunce de la fereastra Curţii de Apel Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din comuna suceveană Moara a ameninţat joi că se aruncă de la etajul II al Curţii de Apel Suceava. Potrivit purtătorului de cuvânt al Curţii de Apel Suceava, Rodica Neagu Dumitrescu, „în jurul orei 10.30, cetăţeanul Popovici Cristian Gheorghe, s-a prezentat la arhiva Curţii de Apel Suceava şi a depus o petiţie, pentru a fi pusă pe rolul instanţei”.

Omul, a urcat apoi la etajul doi al Palatului de Justiţie şi a pătruns în biroul primului grefier al Curţii de Apel Suceava, unde a urcat pe geam şi a solicitat prezenţa serviciului 112 şi a presei, ameninţând că se aruncă în gol.

„În urma intervenţiei organelor autorizate a rezultat că nemulţumirea lui Popovici Cristian Gheorghe era legată de eliberarea unei cărţi de identitate, problemă care nu vizează activitatea instanţelor de judecată”, precizează purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Suceava.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” Suceava la ora 11:05, prin serviciul 112 a fost anunţată tentativa de suicid, astfel că Detaşamentul de pompieri Suceava împreună cu echipaje din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi au intervenit cu o autospecială (autoscară mecanică), o autospecială de descarcerare şi un modul SMURD.

Căpitanul Dan Baltaru, din cadrul ISU Suceava a precizat că, după îndelungate tratative, protestatarul a renunţat la tentativa de suicid şi a fost convins, la ora 12 să coboare, apoi a părăsit instituţia însoţit de poliţişti.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJJ Suceava, căpitan Bogdan Cornaci, “sinucigaşul” a fost sancţionat contravenţional cu o amendă în valoare de 500 de lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.


Intră acum și în grupul de