Restricții de circulație rutieră și pietonală în zona Spitalului Județean Suceava. Vezi cine are derogare de la noile reguli


Intră acum și în grupul de

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Suceava a decis duminică seara ca începând de luni să se  restricționeze temporar circulația autovehiculelor și pietonilor în zona Spitalului Județean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava.

Astfel, potrivit deciziei, traficul rutier va fi interzis pe segmentul de drum cuprins între intersecția str. Calea Obcinelor cu bd. 1 Mai și intersecția str. Universității cu bd. 1 Mai, cu excepția autovehiculelor aparținând instituțiilor publice, agenților economici și riveranilor care își au sediul/domiciliază în această zonă.. Ceilalți participanți la trafic vor efectua în mod obligatoriu viraj la stânga/dreapta către Calea Obcinelor/str. Universității/str. Alexandru cel Bun.

Traficul rutier va fi interzis pe segmentul de drum cuprins între intersecția str. Scurtă cu bd. 1 Mai și intersecția str. Scurtă cu Aleea Saturn, cu excepția autovehiculelor aparținând instituțiilor publice, agenților economici și riveranilor care își au sediul/domiciliază în această zonă.

Intrarea/ ieșirea riveranilor se va efectua obligatoriu prin str. Zorilor.

Traficul rutier va fi restricționat pe str. Teilor, cu obligativitatea efectuării virajului la stânga în intersecția cu bd. 1 Mai. Riveranii vor efectua accesul prin punctul de control situat la intersecția str. Universității cu bd. 1 Mai.

Obligativitatea instituirii restricției rutiere temporare aparține Primăriei municipiului Suceava în calitate de administrator al sectoarelor de drum public, se arată în hotărâre.

Tot de luni traficul pietonal va fi interzis pe segmentul de drum cuprins între intersecția str. Calea Obcinelor cu bd. 1 Mai și intersecția str. Universității cu bd. 1 Mai, cu excepția angajaților instituțiilor publice, angenților economici și riveranilor care își au sediul/domiciliază în această zonă, persoanele care se prezintă cu urgențe medicale la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava și aparținătorii care aduc pachete pentru pacienții internați în cadrul spitalului anterior menționat, exclusiv în intervalul orar 11.00 – 13.00.

Traficul pietonal va fi interzis pe segmentul de drum cuprins între intersecția str. Scurtă cu bd. 1 Mai și intersecția str. Scurtă cu Aleea Saturn, cu excepția angajaților instituțiilor publice, angenților economici și riveranilor care își au sediul/domiciliază în această zonă, persoanele care se prezintă cu urgențe medicale la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava și aparținătorii care aduc pachete pentru pacienții internați în cadrul spitalului anterior menționat, exclusiv în intervalul orar 11.00 – 13.00.

Traficul pietonal va fi interzis pe str. Teilor spre bd. 1 Mai, fiind permisă deplasarea doar spre str. Zorilor/Aleea Saturn.


Intră acum și în grupul de