S-au ales cu dosare penale pentru că s-au urcat băuţi la volan


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii au întocmit dosare penale pentru doi şoferi prinşi băuţi la volan. Potrivit IPJ Suceava, joi, în jurul orelor 15.05, în timp ce un echipaj de poliţie efectua controlul traficului rutier pe DN 2 în localitatea Dărmăneşti, a fost oprit un autotractor ce tracta o semiremorcă, condus de S. Viorel, de 35 ani, din comuna Foeni, judeţul Timiş.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la spital unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot joi, în jurul orelor 18.15, în cadrul unei acţiuni organizate, un echipaj de poliţie din cadrul Poliţiei municipiului Câmpulung Moldovenesc, în timp ce efectua controlul traficului rutier pe strada Izvorul Pojorâtei, din localitatea Pojorîta, a oprit un autoturism, condus de F. Ştefan, de 56 ani, localnic.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la spital unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de