Consiliul Local Suceava a respins ca spațiile Colegiului de Informatică, inclusiv sala de sport, să fie folosite pentru crearea unei secții pentru bolnavi asimptomatici Covid 19. Consilierii au decis să asigure la hotel locuri de cazare pentru personalul medical și auxiliar


Intră acum și în grupul de

Consiliul Local Suceava a respins, miercuri, în ședința de îndată convocată de primar transformarea spațiilor Colegiului Național de Informatică „Spiru Haret” în secție pentru bolnavi oligoasimptomatici sau asimptomatici Covid 19.

Prefectura Suceava a transmis Primăriei Suceava o adresă în care arată că având în vedere necesitatea asigurării unei capacități medicale adecvate pentru gestionarea eficientă a cazurilor de infecție cu coronavirusul SARS – COV-2 la Spitalul Județean de Urgență Suceava care, în prezent are nevoie de spații în vederea carantinării instituționalizate și pentru crearea unei secții pentru bolnavi oligo/asimpotomatici, a solicitat în acest sens spațiile Colegiului de Informatică, inclusiv sala de sport.

Prefectul Alexandru Moldovan a cerut municipalității o analiză cu celeritate a solicitării, precizând că în măsura identificării unei soluții legale urma să se încheie documente, de comun acord, privind condițiile predării/primirii.

Convocat miercuri în sistem on-line, Consiliul Local Suceava a respins solicitarea.

Pe de altă parte Consiliul Local Suceava a decis să încheie contract de închiriere a hotelului Sonnenhof pentru personalul medical și auxiliar, și pentru carantinare instituționalizată la Hotelul Zamca.


Intră acum și în grupul de