Doi veterani de război din Bosanci sprijiniți cu ajutoare de militari ai Forțelor Terestre. La Bosanci au fost distribuite 250 de pachete cu ajutoare persoanelor vulnerabile// FOTO-VIDEO


Intră acum și în grupul de

Militarii din Forțele Terestre Române participă și în această săptămână la distribuirea pachetelor cu alimente și produse de igienă persoanelor vârstnice în zone afectate de COVID-19 din județul Suceava. Potrivit unui comunicat de presă, în cursul zilei de miercuri, militarii au fost prezenți în comuna Bosanci, unde au distribuit peste 250 astfel de pachete.

Printre cei vizitați s-au numărat și doi veterani de război, Curic George în vârstă de 101 ani și Croitor Zamfir de 97 de ani, care i-au primit cu mare bucurie pe militari.

Astfel de activități vor continua în localități sucevene afectate de epidemia cu noul coronavirus. „Indiferent de situație, suntem la datorie în sprijinul populației oriunde și oricând. Contați pe noi!”, se arată în comunicat.

Brigada 15 Mecanizată „Podu Înalt” a realizat și un clip video cu militari, jandarmi și polițiști înainte de a pleca în misiune pe raza județului Suceava.

„Nu contează din ce structură provenim! Suntem în slujba românilor, pentru români! Noi suntem în prima linie, voi stați acasă!”, se arată în mesajul Brigăzii 15 Mecanizată „Podu Înalt”


Intră acum și în grupul de