Prefectura Suceava: Numărul persoanelor aflate în carantină instituționalizată nu s-a schimbat, iar numărul sucevenilor aflați în izolare la domiciliu a scăzut cu 612


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a anunțat, vineri, printr-un comunicat de presă, că numărul persoanelor aflate în carantină instituționalizată a nu s-a schimbat în comparație cu ziua de ieri, fiind de 1138 de persoane. Până acum, 483 de persoane au ieșit din carantină instituționalizată.

Sursa mai arată că la nivelul județului Suceava sunt în izolare voluntară la domiciliu 2798 de persoane, iar până acum au ieșit din izolare 8632 de persoane.

Se asemenea, în județ mai sunt disponibile 760 de locuri pentru carantină instituționalizată.

În ceea ce ține verificările privind respectarea ordonanțelor militare și autoizolării, Prefectura susține că forțele de ordine au efectuat, joi, modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a 3568 de persoane.

De asemenea, 91 de societăți comerciale au fost controlate din perspectiva respectării obligațiilor ce derivă din actele normative adoptate de la începutul Stării de Urgență.

Pentru abaterile constatate cu privire la măsurile dispuse prin ordonanţele militare, forţele de ordine au aplicat 154 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 367.500 de lei pentru nerespectarea Ordonanței Militare, respectiv încălcarea prevederilor privind circulația persoanelor, precizează sursa citată.


Intră acum și în grupul de