Col. dr. Daniel Derioiu: Din cele 505 teste pentru cadrele medicale din SJU Suceava, pentru 200 rezultatul a fost negativ și pot reveni la serviciu, iar restul au rezultate neconcludente sau pozitive


Intră acum și în grupul de

Managerul interimar al SJU Suceava, colonel dr. Daniel Derioiu,  a declarat, sâmbătă, într-un interviu postat pe site-ul MApN, că la unitatea spitalicească suceveană se efectuează o “testare intensivă” a cadrelor medicale care au fost în carantină şi în izolare, dar şi a celor internate în spital.

El a menţionat că s-au efectuat deja 505 teste în cazul acestora, din care pentru aproximativ 200 de angajaţi rezultatul a fost negativ, fiind declaraţi vindecaţi şi pot reveni la serviciu, iar pentru 252 de angajaţi rezultatul a fost fie incert, fie pozitiv, între acestea fiind şi 55 de persoane internate în spital.

“Din personalul internat în spital, avem o colegă asistentă este într-o stare mai gravă şi este în Terapie Intensivă. Sper că cei declaraţi vindecaţi să se întoarcă cât mai repede la muncă şi să ajute la efortul tuturor de a depăşi acest moment dificil”, a subliniat colonel dr. Daniel Derioiu.


Intră acum și în grupul de