VIDEO//Acțiunile de dezinfecție în municipiul Suceava folosind nebulizatorul vor continua în cartierul Tinereții, Burdujdeni-sat și Ițcani. Lucian Harșovschi: Facem tot ce ține de noi să blocăm lanțul de răspândire a noului coronavirus


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a declarat, marți, că se continuă acțiunile de dezinfecție din municipiul Suceava atât în mod clasic cât și folosind nebulizatorul care a fost achiziționat de firma de salubritate Diasil.

El a arătat că se vor face acțiuni cu nebulizatorul pentru dezinfecția aerului pe parcursul nopților și că următoarea acțiune este programată pentru noaptea de 14 spre 15 aprilie(marți spre miercuri), dar că dacă vremea nu va permite se va realiza în noaptea de miercuri spre joi.

Viceprimarul a spus că în următoarea etapă sunt vizate cartierele Tinereții cu străzile Eusebiu Camilar, Mircea Motrici, Mircea Hrișcă, Constantin Sofronie, cartierul Burdujeni-sat cu străzile Plevnei, Victor Babeș, 22 Decembrie, Căpitan Grigore Andrei.

Totodată, vor fi efectuate lucrări de dezinfecție pe strada Gheorghe Doja de la sediul Primăriei din Burdujeni până la Pasarela Ițcani cu străzile Aleea Dumbrăvii și Mitocelului.

În cartierul Ițcani vor fi efectuate lucrări de dezinfecție cu nebulizatorul pe străzile Sbl.Turturică, Câmpului, Biruinței, Aron Pumnul, Mitocului, Zefirului, Depoului, Micșunelelor, Grigore Al.Ghica până la ieșirea spre Rădăuți.

Lucrările vor fi continuate în zona Gării Ițcani pe străzile Gării, Aurel Vlaicu, I.L. Caragiale și apoi pe străzile Cernăuți și Traian Vuia.

„Facem toate acțiunile care depind de municipalitate pentru a reduce răspândirea noului coronavirus și recomandăm sucevenilor să rămână cât mai mult în case și să evite deplasările neesențiale pentru că trebuie rupt lanțul de răspândire. Cu cât vom reuși să stopăm mai repede răspândirea virusului cu atât vom putea să încheiem mai repede perioada de carantină”, a declarat viceprimarul Lucian Harșovschi.


Intră acum și în grupul de