I-au furat motosculele din cort


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii din Cornu Luncii au luat urma unor hoţi ce au furat mai multe bunuri, în valoare de 25 milioane de lei vechi dintr-un cort montat lângă o gospodărie. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, la ora 08:00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Cornu Luncii au fost sesizaţi de C. Vasile, de 38 ani, din localitatea Rădăşeni, despre faptul că în noaptea de 01/02.09.2009 persoane necunoscute au pătruns în curtea locuinţei pe care acesta o deţine pe teritoriul comunei Cornu Luncii, de unde au sustras un generator de curent electric, o motosăpătoare şi o canistră cu 20 litri cu benzină.

Reclamantul deţine pe raza satului Sasca Mică o locuinţă izolată cu livadă, iar lângă casă avea montat un cort lângă gardul împrejmuitor pe care îl folosea ca depozit pentru motoscule.

Hoţii au tăiat gardul din sârmă din direcţia cortului, pe unde au sustras un generator de curent electric, o motosăpătoare şi o canistră din plastic cu capacitatea de 20 litri, plină cu benzină, prejudiciul total fiind de 2500 lei.

Poliţiştii desfăşoară cercetări în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.


Intră acum și în grupul de