Legile Educaţiei stârnesc controverse în coaliţia de guvernare


Intră acum și în grupul de

Vicepreşedintele PD-L, Gheorghe Flutur, şi-a exprimat, joi, nedumerirea privind reacţia partenerului PSD, după ce Guvernul a anunţat că-şi asumă răspunderea pe varianta Miclea a legilor educaţiei. ”Cred că problema cu supăratul peste noapte e o problemă a partenerilor noştri”, a spus Flutur, sublinind că în ultimele zile PSD s-a situat în afara parteneriatului, care prevede că ambele partide susţin Pactul pe Educaţie.

Liderul democrat-liberal consideră că pentru a-şi arăta forţa, preşedintele PSD, Mircea Geoană, ”sacrifică orice”. ”Nu se poate să anunţe că trebuie îndepărtat tandemul Băsescu-Boc. Dacă se află în competiţie directă cu Traian Băsescu, cu Emil Boc e încă partener”, a spus Flutur.

El a ţinut să evidenţieze că PD-L este calm şi se preocupă de problemele guvernării, în timp ce PSD se ocupă mai mult de legi privind serviciile decât de criza economică. ”Noi suntem calmi şi suntem preocupaţi de reforma economică, de investiţii, de absorbţie de fonduri, de reforma statului român şi mai puţin de servicii secrete”, a conchis vicepreşedintele PD-L.


Intră acum și în grupul de