Incendiu în localitatea Corni de la scânteile unui coş de fum (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Bucătăria de vară a unei gospodării din Corni a ars sâmbătă într-un incendiu. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, prin serviciul 112, la ora 11.29 a fost anunţat un incendiu la gospodăria lui Gheorghe Marcel I., din localitatea Corni, oraşul Liteni. Astfel, Detaşamentul de pompieri Suceava împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Liteni au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea şi stingerea focului.

La sosirea echipajelor ardeau acoperişul şi pereţii bucătăriei de vară, existând pericolul de propagare la casa de locuit.
Incendiul a fost lichidat la ora 12.30, dar au ars acoperişul bucătăriei de vară pe o suprafaţă de aproximativ 25 mp, pereţii bucătăriei de vară pe o suprafaţă de aproximativ 45 mp şi circa 3 mc lemne de foc. De asemenea, s-au degradat aproximativ 2 mc lemne de foc, pagubele diind estimate de proprietar la 5.000 lei.

Din primele cercetări a rezultat că incendiul s-a produs din cauza unor scântei provenite din coşul de evacuare a fumului deteriorat.

Pompierii au salvat locuinţa proprietarului, în valoare de aproximativ 10.000 lei.


Intră acum și în grupul de