Dilemă pentru poliţişti: doi şoferi în acelaşi timp la volanul unui autoturism


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii suceveni trebuie să afle cine se afla la volanul unei maşini, care a luat doi tineri „la ocazie” şi s-au răsturnat. Potrivit IPJ Suceava, duminică, în jurul orelor 02.50, pe DN 2, în interiorul localităţii Praxia, comuna Fântâna Mare, conducătorul unui autoturism, care nu a putut fi identificat până în prezent, într-o curbă la stânga, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă, după care a revenit pe carosabil şi s-a răsturnat.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a celor 4 ocupanţi ai autoturismului, respectiv: B. Iulian, de 22 ani, D. Mihai, de 32 ani, P. Ionuţ, de 21 ani şi C. Ancuţa, de 20 ani, toţi din municipiul Fălticeni, ultimii doi pasageri pe bancheta din spate.

Poliţiştii spun că, până în prezent nu s-a putut stabili cu exactitate dacă D. Mihai sau B. Iulian au condus autovehiculul implicat în accident, întrucât declaraţiile acestora sunt contradictorii, iar celelalte două victime au declarat că au urcat la ocazie şi nu pot preciza cine a condus autoturismul, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii acestui aspect, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Atât lui D. Mihai cât şi lui B. Iulian li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de