Bilanțul ultimelor 24 de ore: 102 suceveni au fost amendați pentru că au încălcat interdicțiile privind deplasarea. Valoarea totală a amenzilor e de aproape 135.000 lei


Intră acum și în grupul de

În ultimele 24 de ore, forțele de ordine au executat 66 de misiuni, cele mai multe, pentru verificarea respectării interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

Prefectura Suceava precizează că au fost verificate 884 persoane cu privire la respectarea interdicțiilor impuse fiind constatate și aplicate 76 de amenzi, în valoare totală de 132.290 lei. Totodată au fost constatate cinci infracțiuni în acest context, fiind cercetate patru persoane.

Pe lângă asta, au fost depistate 102 persoane care nu au respectat măsura privind restricționarea circulației, pentru care au fost constatate și aplicate tot atâtea sancțiuni contravenționale în valoare totală de 134.500 lei, arată sursa citată.

În același timp, personalul MAI din cadrul dispozitivelor constituite pentru carantinarea municipiului Suceava și pentru asigurarea zonei de protecție au constatat 28 fapte de natură contravențională (22 pentru nerespectarea restricțiilor de circulație și șase alte contravenții în context).

Valoare totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de 65465 lei (62000 lei pentru nerespectarea restricțiilor de circulație și 3465 lei alte contravenții în context).

Pentru menținerea ordinii și siguranței publice, pe raza județului Suceava au acționat 408 cadre M.A.I. și anume: 311 polițiști, 85 jandarmi și patru polițiști de frontieră, precum și 43 polițiști locali și 19 militari MApN, mai menționează Prefectura Suceava.


Intră acum și în grupul de