Bilanțul ultimelor 24 de ore: Din nou peste o sută de suceveni au încălcat interdicțiile privind deplasarea, însă n-au fost depistate încălcări privind izolarea


Intră acum și în grupul de

În ultimele 24 de ore, forțele de ordine n-au înregistrat nicio încălcare a măsurilor de izolare, deși au fost executate 79 acțiuni de control, informează Prefectura Suceava.

Pe de altă parte, au fost depistate 102 persoane care n-au respectat măsura privind restricționarea circulației, pentru care au fost constatate și aplicate tot atâtea sancțiuni contravenționale în valoare totală de 134.500 lei.

Pe lângă asta, în județ au fost constatate și aplicate 114 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 199.735 lei și a fost înregistrat un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de fals si uz de fals.

Personalul MAI din cadrul dispozitivelor constituite pentru carantinarea municipiului Suceava și pentru asigurarea zonei de protecție au constatat 12 fapte de natură contravențională (11 pentru nerespectarea restricțiilor de circulație). Valoare totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de 25.885 lei (24000 pentru nerespectarea restricțiilor de circulație și 1885 alte contravenții în context).

Pentru menținerea ordinii și siguranței publice, pe raza județului Suceava au acționat 448 cadre M.A.I. din care 345 polițiști, 91 jandarmi și 4 polițiști de frontieră, precum și 98 polițiști locali și 19 militari MApN. Pentru menținerea ordinii și siguranței efectivele au fost organizate în 240 de patrule, din care 122 patrule de poliție, 42 patrule mixte, 41 patrule independente de jandarmi și 35 patrule de poliție locală, precizează sursa citată.


Intră acum și în grupul de