Primarul Ion Lungu propune Consiliului Local Suceava mărirea la 500 de lei a premiului acordat cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie


Intră acum și în grupul de

Consiliul Local Suceava va majora, în ședința din 30 aprilie, de la 400 la 500 de lei premiul acordat cuplurilor care au împlinit 50 de ani de la încheierea căsătoriei, se arată într-un proiect de hotărâre de Consiliu Local inițiat de primarul Sucevei, Ion Lungu.

Potrivit referatului de aprobare, măsura a fost luată având în vedere creșterea inflației și condițiilor socio-economice actuale.

„Luând în considerare continuitatea și fidelitatea manifestată de aceste cupluri, propun o modalitate de recunoaștere a rolului familiei în dezvoltarea societății, cât și recunoașterea contribuției pe care aceste persoane și-au adus-o în dezvoltarea comunității”, arată primarul Ion Lungu.

El menționează că în cadrul oficierii solemne, cuplul sărbătorit va primi un premiu de fidelitate în valoare de 500 lei, un certificat de căsătorie „NUNTA DE AUR”, ca un minim gest de recunoștință pentru cei care au fost devotați familiei și comunității.


Intră acum și în grupul de