Incendiu mistuitor la gospodărie din Frătăuţii Noi


Intră acum și în grupul de

Flăcări cât casa i-au trezit sâmbătă, în mijlocul nopţii pe locuitorii din Frătăuţii Noi. La orele 01:30, pompierii militari au fost chemaţi să intervină de urgenţă la gospodăria lui Gheorghe Onciu, de 56 de ani. Imediat la faţa locului, s-au deplasat patru autospeciale de stingere aparţinând ISU Rădăuţi cărora le-au sărit în ajutor şi formaţiile civile de pompieri din Frătăuţii Noi şi Gălăneşti.

Când au ajuns, prăpădul era în toi. Flăcările înghiţiseră casa de locuit a gospodarului, anexele din curte şi o bucătărie de vară. În plus incendiul, se extinsese şi la o gospodărie învecinată unde acoperişul casei ardea pe o suprafaţă de aproape 50 de metri pătraţi. Mai bine de 5 ore, pompierii s-au luptat cu flăcările pentru a salva locuinţele învecinate.

În urma incendiului, Gheorghe Onciu a pierdut şi un cal şi 15 păsări pe care nu le-a putut scoate din calea focului. Pagubele înregistrate se ridică la circa 130.000 de lei, iar pompierii spun că totul a pornit de la un scurtcircuit electric.


Intră acum și în grupul de