Acasă Actualitate Traian Andronachi a obţinut un nou mandat de manager al Spitalului municipal...

Traian Andronachi a obţinut un nou mandat de manager al Spitalului municipal Rădăuţi pentru o perioadă de 4 ani, în urma desfăşurării concursului pentru ocuparea acestei funcţii


Intră acum și în grupul de

Actualul manager al Spitalului municipal Rădăuţi, Traian Andronachi, al cărui mandat expira pe 28 mai 2020, a câştigat concursul pentru ocuparea funcţiei de manager al unităţii spitaliceşti rădăuţene.

Procedurile de organizare a concursului au început în luna februarie 2020, în data de 10 aprilie s-a desfăşurat etapa de verificare a dosarelor candidaţilor înscrişi la concursul pentru ocuparea funcţiei de manager al Spitalului municipal Rădăuţi, iar în data de 23 aprilie au avut loc proba de evaluare a capacităţii manageriale şi susţinerea proiectului de management.



Comisia de examinare a afişat rezultatul acestui concurs, singurul candidat pentru ocuparea funcţiei de manager, Traian Andronachi, a fost  declarat admis, fiind notat cu 10 proba de evaluare a capacităţii manageriale şi cu 10 la proiectul de management. 

De menţionat este că primul mandat al managerului Spitalului municipal Rădăuţi, Traian Andronachi, a început în anul 2016, iar actualul contract de management urmează să expire pe 28 mai.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version