A intrat cu maşina într-o căruţă


Intră acum și în grupul de

Un căruţaş a ajuns luni seară la spital, după ce o maşină s-a izbit în atelaj. Potrivit IPJ Suceava, în jurul orelor 20.25, pe DN 2 E, în interiorul localităţii Capu Codrului, J. MIHAELA, de 47 ani, domiciliata în oraşul Gura Humorului, în timp ce conducea un autoturism, din cauza nereducerii vitezei la apropierea de un autovehicul care circula din sens opus concomitent cu schimbarea luminilor, a acroşat cu partea dreaptă faţă atelajul hipo condus de C. Romică, de 34 ani, din comuna Păltinoasa, care circula pe partea dreaptă a drumului, în aceeaşi direcţie de mers, fără a fi semnalizat.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a lui C. ROMICĂ, care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Gura Humorului, unde în urma acordării îngrijirilor medicale, i s-a stabilit următorul diagnostic: „traumatism hemitoracic drept”.

Atât conducătorul auto, cât şi căruţaşul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-le recoltate şi probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de