Pompierii suceveni au salvat casa unei femei din Siminicea


Intră acum și în grupul de

Pompierii suceveni au salvat casa unei femei din Siminicea, după ce un incendiu a izbucnit de la un scurtcircuit, la adăpostul de animale. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, luni, la ora 14:38 prin serviciul 112 a fost anunţat un incendiu la gospodăria Lenuţei M., din comuna Siminicea. Imediat la faţa locului a intervenit Detaşamentul de pompieri Suceava împreună cu Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Dumbrăveni şi Siminicea cu trei autospeciale pentru localizarea şi stingerea focului.

Când pompierii au ajuns la faţa locului ardea adăpostul de animale existând pericolul de propagare la casa de locuit şi alte două gospodării învecinate.

Flăcările au fost stinse la ora 16.30, dar au ars adăpostul de animale pe o suprafaţă de aproximativ 30 mp, circa 500 kg de furaje, 0,5 mc lemne de foc şi aproximativ 20 ml gard din lemn. Totodată s-au degradat pereţii adăpostului de animale, pagubele fiind estimate de proprietară la 5.000 lei.

Rezultatul primelor cercetări indică faptul că incendiul s-a produs din cauza unui scurtcircuit provocat de un cablu electric neizolat corespunzător.

Pompierii au salvat locuinţa proprietarului şi cele două case învecinate, în valoare de aproximativ 40.000 lei.


Intră acum și în grupul de