Polițiștii suceveni au mai întocmit două dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor și au depistat 102 persoane care nu respectau restricțiile de circulație


Intră acum și în grupul de

Autoritățile sucevene continuă acțiunile pentru menținerea ordinii și siguranței publice, pe raza județului Suceava, iar în ultimele 24 de ore au acționat 415 cadre M.A.I..- 329 polițiști, 74 jandarmi și 4 polițiști de frontieră- precum și 103 polițiști locali și 19 militari MApN.

Pentru menținerea ordinii și siguranței efectivele au fost organizate în 259 de patrule, din care 144 patrule de poliție, 49 patrule mixte, 31 patrule independente de jandarmi și 35 patrule de poliție locală.

În ceea ce privește acțiunile desfășurate în contextul COVID 19, acestea au constat, în ultimele 24 de ore, în 81 misiuni, cele mai multe pentru verificarea respectării interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație. Au fost verificate 570 persoane cu privire la respectarea interdicțiilor impuse și au fost aplicate 2 sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor de izolare.  Au fost constatate și aplicate 80 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 121000 lei. Totodată au fost constatate 4 de infracțiuni în context din care 2 de zădărnicirea combaterii bolilor și 2 alte infracțiuni fiind cercetate 4 persoane.

Astfel, în ultimele 24 de ore au fost depistate 102 persoane care nu au respectat măsura privind restricționarea circulației, pentru care au fost constatate și aplicate tot atâtea sancțiuni contravenționale în valoare totală de 134500 lei. Personalul MAI din cadrul dispozitivelor constituite pentru carantinarea municipiului Suceava și pentru asigurarea zonei de protecție au constatat 7 fapte de natură contravențională (6 pentru nerespectarea restricțiilor de circulație și 1 alte contravenții în context). Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de 3900 lei (1000 de lei pentru nerespectarea restricțiilor de circulație și 2900 de lei alte contravenții în context). Totodată au fost constatate 2 infracțiuni fiind cercetare 2 persoane


Intră acum și în grupul de