Un tânăr a fost surprins pe camere de luat vederi când fura un dozator de dezinfectant de la o scară de bloc. Viceprimarul Lucian Harșovschi speră că tânărul este sănătos pentru că pare că a ascultat recomandările președintelui Donald Trump privind folosirea dezinfectanților


Intră acum și în grupul de

Un tânăr a fost surprins pe camere de luat vederi când fura un dozator de dezinfectant de la o scară de bloc din municipiul Suceava.

Viceprimarul Lucian Harșovschi a făcut publice imaginile și speră că tânărul este sănătos pentru că pare că a gustat din dezinfectant după recomandările președintelui Donald Trump.

În imagini, tânărul folosește dezinfectantul, duce mâinile spre față, iar apoi pleacă și după o perioadă scurtă revine și fură dozatorul.

„Oare să fi ascultat sfatul lui Trump referitor la injectarea cu dezinfectant?

Dacă recunoașteți personajul poate îl etichetați în postare să vedem dacă e bine, sănătos.🤒 Chiar nu e de glumit, se pare că îl gustă”, a scris Harșovschi.

#Suceava

Uite dezinfectantul, nu e dezinfectantul! Oare să fi ascultat sfatul lui Trump referitor la injectarea cu dezinfectant?Dacă recunoașteți personajul poate îl etichetați în postare să vedem dacă e bine, sănătos.🤒 Chiar nu e de glumit, se pare că îl gustă.#Suceava

Gepostet von Lucian Harșovschi am Sonntag, 26. April 2020

Intră acum și în grupul de