Bilanțul ultimelor 24 de ore: Doi suceveni sunt cercetați penal, iar alți 92 au fost amendați pentru că au încălcat prevederile privind circulația persoanelor


Intră acum și în grupul de

În ultimele 24 de ore, forțele de ordine au organizat 88 de acțiuni, scopul cărora fiind verificarea la domiciliu a persoanelor aflate în autoizolare, verificarea locațiilor de carantinare sau a societăților comerciale și pentru impunerea interdicțiilor pe timpul Stării de Urgență.

Astfel, potrivit Prefecturii Suceava, au fost verificate 631 persoane cu privire la respectarea interdicțiilor impuse și nu au fost aplicate sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor de izolare sau carantină.

Totodată, au fost constatate și aplicate 92 de amenzi, în valoare totală de 164.860 lei. Pe lângă asta, au mai fost constatate două infracțiuni în context, fiind înregistrat un dosar penal în care au fost cercetate două persoane.

În perioada de referință au fost depistate 96 persoane care nu au respectat măsura privind restricționarea circulației, pentru care au fost constatate și aplicate tot atâtea sancțiuni contravenționale în valoare totală de 152.000 lei.

În ultimele 24 de ore, personalul MAI din cadrul dispozitivelor constituite pentru carantinarea municipiului Suceava și pentru asigurarea zonei de protecție au constatat șapte fapte de natură contravențională. Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de 9655 lei.

Pentru menținerea ordinii și siguranței publice, pe raza județului Suceava au acționat 425 cadre M.A.I. (din care 309 polițiști, 104 jandarmi și 4 polițiști de frontieră) precum și 93 polițiști locali și 17 militari MApN.


Intră acum și în grupul de