Butoi cu petrol, abandonat în Iţcani


Intră acum și în grupul de

Un butoi cubic din plastic, cel mai probabil cu combustibil de contrabandă sau contrafăcut a fost abandonat marţi, după-amiază, în cartierul sucevean Iţcani. Potrivit IPJ Suceava, la ora 16.17, la intersecţia străzii Grigore Alexandru Ghica cu strada Mitocului, din municipiul Suceava, au fost deversate pe partea carosabilă produse petroliere, dintr-un recipient care era transportat de un autovehicul.

Conducătorul unui autovehicul, rămas neidentificat, care transporta un recipient din plastic tip cub, cu capacitatea de 1000 litri, cu produs petrolier, din cauza neasigurării corespunzătoare a recipientului, în momentul efectuării virajului la dreapta, acesta a căzut din autovehicul pe partea carosabilă, iar o parte din conţinutul recipientului s-a împrăştiat pe carosabil pe o distanţă de circa 50 m.

Şoferul a abandonat recipientul continuându-şi deplasarea spre localitatea Dărmăneşti. Nici unul din martori nu a reuşit să reţină numărul de înmatriculare al autovehiculului în cauză sau semnalmente ale conducătorului auto .

La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadru ISU Suceava care a intervenit cu spumă şi apă pentru curăţarea părţii carosabile, un echipaj din cadrul SC Drumuri şi Poduri SA Suceava şi reprezentanţi ai Gărzii de Mediu.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava pentru identificarea conducătorului auto şi luarea măsurilor legale.


Intră acum și în grupul de