Acasă Actualitate Două femei din județul Suceava infectate cu noul coronavirus au murit. Una...

Două femei din județul Suceava infectate cu noul coronavirus au murit. Una dintre ele, de 81 de ani internată a Spitalul Municipal Rădăuți avea Zona Zoster, suferea de senilitate și se plimbase prin toată secția


Intră acum și în grupul de

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, marți seara, că numărul deceselor asociate infecției cu noul coronavirus în țară a ajuns la 663, încă două cazuri fiind din județul Suceava.

Astfel, potrivit sursei citate, un deces, înregistrat în data de 21 aprilie a fost anunțat în 28 aprilie deși confirmarea a fost în 23 aprilie.



Este vorba de o femeie de 81 ani din județul Suceava care a fost internată în data de 13 aprilie în Spitalul Municipal Rădăuți cu Zona Zoster.

Femeia a murit în data de 21 aprilie, iar recoltarea probelor pentru Covid-19 a fost în 21 aprilie și rezultatul a fost confirmat în 23 aprilie.

GCS arată că femeia avea condiții medicale pre-existente hipertensiune arterială, cardiopatie ischemică cronică, BPOC, senilitate și se menționează că femeia „s-a plimbat prin toată secția”.

Un alt deces este al unei femei de 72 de ani din județul Suceava care a fost internată în data de 9 aprilie în Spitalul Județean de Urgență Suceava pentru AVC ischemic silvian stâng cu hemiplegie dreapta.

În data de 19 aprilie i s-a recoltat proba pentru Covid-19 care a fost confirmat în aceeași zi.

Femeia a murit în data de 27 aprilie.

De menționat că femeia avea și diabet zaharat și hipertensiune arterială.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version