Tânăr ieşean ce fura din cazinouri, prins de poliţişti


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii suceveni au băgat joi, în arestul IPJ Suceava, un tânăr ieşean care în complicitate cu un minor din Suceava a furat din mai multe săli de jocuri peste 70 de milioane de lei vechi. Potrivit IPJ Suceava, joi, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Suceava au identificat autorul furtului comis pe 3 septembrie, dintr-un cazinou din municipiul Suceava, în persoana lui D. Ion, în vârstă de 20 ani, din oraşul Hîrlău, judeţul Iaşi, care a sustras suma 4.200 lei.

În timpul cercetărilor s-a stabilit că ieşeanul a acţionat împreună cu M. I., în vârstă de 15 ani, din municipiul Suceava, plecat de la domiciliu, împreună fiind autorii şi a altor trei furturi cu acelaşi mod de operare, comise pe raza municipiului Suceava de autori necunoscuţi, în perioada lunilor iulie-septembrie 2009, cauzând un prejudiciu total de 7.700 lei, nerecuperat.

În baza probatoriului, Poliţia municipiului Suceava a emis ordonanţă de reţinere pe numele lui D. Ion, acesta fiind introdus în arestul IPJ Suceava.
Vineri, cel în cauză urma să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.


Intră acum și în grupul de