Încă șase decese asociate infecției cu noul coronavirus în județul Suceava


Intră acum și în grupul de

Institutul Național de Sănătate Publică a anunțat, joi seara, încă șase decese asociate infecției cu noul coronavirus înregistrate în județul Suceava.

Este vorba de un bărbat de 84 ani din județul Suceava internat în 11.04.2020 în Spitalul Județean Suceava care a fost confirmat în 21 aprilie cu Covid 19.

Bărbatul a murit în data de 29 aprilie și avea comorbidități diabet zaharat tip II și  HTA.

Un alt caz este al unui bărbat de 83 de ani din județ Suceava care a fost internat în 28.04.2020 în Spitalul Județean Suceava și a murit a doua zi.

El a fost confirmat în 27 aprilie cu Covid-19 după ce i s-au recoltat probe în 23 aprilie.

Bărbatul era cardiac, cu electrostimulare permanență, polip carcinomatos de colon rezecat în noiembrie 2019.

Un alt caz este al unui bărbat de 46 ani din județul Suceava care a murit în 25 aprilie și a fost confirmat cu Covid 19 în 29 aprilie.

Acesta suferea și de diabet zaharat tip II, HTA și obezitate.

Un alt caz este al unui bărbat de 65 ani din județul Suceava, beneficiar al unui cămin de bătrâni care a murit în data de 26 aprilie pentru care nu există date privind ziua intenării.

Un alt caz este al unui bărbat de 69 de ani din județul Suceava, beneficiar al căminului de bătrâni Bogdănești care a murit în 25 aprilie, nefiind date privind ziua internării.

În acest caz s-a confirmat infecția cu Covid 19 în 29 aprilie.

Ultimul deces anunțat joi seara este al unei femei de  66 ani din județul Suceava care avea leucemie în fază terminală și care a murit în data de 29 aprilie.

Femeia a fost internată în Spitalul Județean Suceava în 23 aprilie și a fost confirmată cu Covid-19 în 25 aprilie.


Intră acum și în grupul de