Omor în Piața Burdujeni. Un vânzător a înjunghiat un bărbat care voia să cumpere un produs și cu care a avut un conflict spontan


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 33 de ani, vânzător la un chioșc de produse casnice din Piața Burdujeni a fost reținut vineri seara și urmează să fie prezentat Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventivă după ce a înjunghiat mortal un cumpărător.

Cu ocazia primelor investigații a rezultat că bărbatul de 33 ani,  din municipiul Suceava, este vânzător la un chioșc de produse casnice din Piața Burdujeni, iar un sucevean de 65 ani a dorit să cumpere un produs, dar între cei doi a avut loc un schimb de replici urmat un conflict fizic, cumpărătorul lovindu-l cu pumnul pe vânzător care a înjunghiat pe cumpărător cu un cuțit aflat pe tarabă.

Rana a fost produsă în zona hemitoracelui drept, iar victima a suferit o hemoragie care a condus la pierderea cunoștinței.

Bărbatul a preluat de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Suceava și transportat în Secția U.P.U. a Spitalului Județean de Urgență Suceava, unde a decedat în jurul orei 23.00.

Procurorul criminalist a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de vânzător pentru „omor”, precum şi reţinerea acestuia pentru o durată de 24 ore, urmând să fie prezentat Tribunalului Suceava cu propunerea de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de