În Buda, un copil s-a jucat cu focul şi a incendiat casa (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Un băiat de 9 ani, din Buda, lăsat nesupravegheat, s-a jucat cu focul în şură şi a incendiat încăperea, focul extinzându-se şi la casă. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, prin serviciul 112, vineri, la ora 15:01, a fost anunţat un incendiu izbucnit la gospodăria Doinei M., în satul Buda, comuna Zvoriştea.
Detaşamentul de pompieri Suceava împreună cu Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Zvoriştea şi Zamostea au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea şi stingerea focului.

La sosirea echipajelor, ardeau şura şi acoperişul casei de locuit, existând pericolul de propagare la casele învecinate.
Incendiul a fost lichidat la ora 16:50, dar au ars şura – construită din lemn şi chirpici pe o suprafaţă de circa 80 mp, aproximativ 55 mp din acoperişul casei, circa 700 kg fân şi alte bunuri de uz casnic. De asemenea, s-au degradat planşeul şi pereţii casei – construită din lemn şi chirpici, pagubele fiind estimate la 15.000 lei.

Din primele cercetări a rezultat că incendiul s-a produs din cauza jocului cu focul a minorului M. E., în vârstă de 9 ani.

Pompierii au salvat două case învecinate, în valoare de aproximativ 60.000 lei.


Intră acum și în grupul de