Cinci noi decese asociate Covid-19 în județul Suceava între care o femeie de 32 de ani, dar și doi beneficiari ai unor cămine sociale


Intră acum și în grupul de

Institutul Național de Sănătătate Publică (INSP) a anunțat, sâmbătă seara încă 16 decese în țară asociate Covid-19 din care cinci în județul Suceava.

Astfel, este vorba de o femeie de 61 ani din județul Suceava, internată în data de 14.04.2020 în Spitalul Județean de Urgență Suceava – Boli Infecțioase care a avut contactul cu fiul ei, confirmat cu Covid-19 și care a fost la rândul ei confirmată cu boala în data de 17 aprilie.

Femeia a murit vineri, 1 mai. Ea mai avea diabet zaharat insulino-dependent, astm bronsic, HTA, infarct miocardic în antecedente și stent.

Un alt deces este al unei femei de 32 de ani din județul Suceava care a fost internată în data de 28.04.2020 în Spitalul Județean de Urgență Suceava-Cardiologie și confirmată cu Covid 19 în 29 aprilie.

Ea a murit în data de 1 mai 2020.

Femeia mai suferea de insuficiență respiratorie cronică, Sindrom Pickwick, obezitate morbidă, diabet zaharat tip II, insuficiență venoasă cronică membre pelviene.

Un alt deces este al unui bărbat de 80 ani din județul Suceava, beneficiar al unui Centru social -focar COVID-19.

Acesta a fost internat în data de 27.04.2020 în Spitalul Județean de Urgență Suceava în secția Medicină internă și fusese confirmat cu Covid-19 în data de 26 aprilie.

Bărbatul a murit în data de 01.05.2020.

El mai suferea de BPOC, fibroză pulmonara, HTA stadiul II.

Alt decese al unui beneficiar de centru social focar Covid-19 este al unei femei de 84 ani din județul Suceava pentru care s-a confirmat infecția cu noul coronavirus în data de 30 aprilie.

Femeia a murit în data de 1 mai în centrul social și nu se cunosc comorbidități întrucât nu era înscrisă la medic de familie.

Al cincilea deces este al unei femei de 78 ani din județul Suceava care a fost internată în data de 11.04.2020 în Spitalul Județean de Urgență Suceava-secția Nefrologie și care a fost confirmată cu Covid-19 în data de 21 aprilie.

Femeia a murit în data de 1 mai și mai suferea de insuficiență cardiacă, boală renală cronică – dializată.


Intră acum și în grupul de