Incendiu la subsolul unei case din Bosanci

Un aragaz defect a fost sursa unui incendiu ce a avut loc sâmbătă, la prânz, în subsolul unei case din localitatea Bosanci. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, prin serviciul 112, la ora 12:08 a fost anunţat un incendiu în gospodăria lui Constantin C., din comuna Bosanci, astfel că, Detaşamentul de pompieri Suceava a intervenit cu o autospecială şi un echipaj SMURD pentru localizarea şi stingerea focului.

Când echipajul a ajuns la faţa locului, ardeau în beciul casei materiale combustibile, existând pericolul de propagare la întreaga locuinţă şi anexele gospodăreşti.
Focul a fost stins la ora 12:40, pagubele fiind minime. Au ars rafturi construite din lemn, uşa beciului şi recipiente din plastic.

Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale proprietarului, Constantin C., in vârstă de 67 ani, care a suferit arsuri de gradul I la nivelul membrelor inferioare şi superioare, acesta refuzând transportul la spital.

Din primele cercetări a rezultat că incendiul s-a produs din cauza unui aragaz defect.
Pompierii au salvat locuinţa proprietarului şi anexele, în valoare de aproximativ 200.000 lei, pagubele fiind estimate de proprietar la circa 1.000 lei.

loading...