Incendiu la subsolul unei case din Bosanci


Intră acum și în grupul de

Un aragaz defect a fost sursa unui incendiu ce a avut loc sâmbătă, la prânz, în subsolul unei case din localitatea Bosanci. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, prin serviciul 112, la ora 12:08 a fost anunţat un incendiu în gospodăria lui Constantin C., din comuna Bosanci, astfel că, Detaşamentul de pompieri Suceava a intervenit cu o autospecială şi un echipaj SMURD pentru localizarea şi stingerea focului.

Când echipajul a ajuns la faţa locului, ardeau în beciul casei materiale combustibile, existând pericolul de propagare la întreaga locuinţă şi anexele gospodăreşti.
Focul a fost stins la ora 12:40, pagubele fiind minime. Au ars rafturi construite din lemn, uşa beciului şi recipiente din plastic.

Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale proprietarului, Constantin C., in vârstă de 67 ani, care a suferit arsuri de gradul I la nivelul membrelor inferioare şi superioare, acesta refuzând transportul la spital.

Din primele cercetări a rezultat că incendiul s-a produs din cauza unui aragaz defect.
Pompierii au salvat locuinţa proprietarului şi anexele, în valoare de aproximativ 200.000 lei, pagubele fiind estimate de proprietar la circa 1.000 lei.


Intră acum și în grupul de