Încă șase decese asociate Covid-19 în județul Suceava


Intră acum și în grupul de

Institutul Național de Sănătate Publică a anunțat, luni seara, mai multe decese asociate Covid-19 în țară din care șase în județul Suceava.

Astfel, este vorba de o femeie de 78 ani, beneficiară a unui cămin de bătrâni din județul Suceava care a fost internată în data de 1 mai după ce a fost confirmată infectată cu noul coronavirus în 30 aprilie.

Femeia a murit în data de 3 mai.

Ea mai suferea de hipertensiune arterială și angină pectorală.

Un alt deces este al unui bărbat de 83 de ani care a fost internat în 29 aprilie și a murit la mai puțin de 12 ore de la internare. Bărbatul mai suferea de hipertensiune arterială, fibrilație atrială, senilitate, infecție cu Clostridoides.

În acest caz infecția cu noul coronavirus a fost confirmată în data de 3 mai.

Un alt deces este al unui bărbat de 64 ani, județ Suceava care  a fost internat în 10 aprilie cu simptomatologie respiratorie și care, cu câteva zile înainte de internare a refuzat inițial internarea și și-a administrat automedicație.

Bărbatul a fost confirmat cu Covid 19 în 13 aprilie și a murit în data de 3 mai.

El mai suferea de stenoză aortică protezată valvular, FA, insuficiență cardiacă.

Un alt deces este al unei femei de 81 de ani dintr-un centru de bătrâni din județul Suceava.

Femeia a fost confirmată cu Covid-19 în data de 25 aprilie și a fost internată în data de 27 aprilie cu simptomatologie respiratorie.

Femeia a murit în data de 3 mai.

Ea mai suferea de hipertensiune arterială și demență mixtă.

Alt deces este al unei femei de 79 de ani din județul Suceava care a fost internată în 17.04.2020 în Spitalul Județean de Urgență Suceava pentru simptomatologie repiratorie.

Aceasta a fost confirmată cu Covid-19 în 20 aprilie și a murit în data de 3 mai.

Femeia mai suferea de ICC, insuficiență circulatorie cerebrală, insuficiență venoasă cronică și a avut contact cu fiica și nepotul cu simptomatologie respiratorie.

Alt deces este al unui bărbat de 70 ani din  județul Suceava care a fost internat în 10.04.2020 în Spitalul Județean de Urgență Suceava pentru simptomatologie repiratorie.

Acesta a fost confirmat cu Covid-19 în 10.04.2020 și a murit în data de 3 mai.

Bărbatul suferea de hipertensiune arterială și steatoză hepatică.


Intră acum și în grupul de